Workshops voor bedrijven

GIGANT, markant in cultuur staat garant voor een CREATIEF AANBOD dat PRIKKELT en STIMULEERT. Stap van de gebaande paden en laat je UITDAGEN!

Prikkelen, uitdagen en stimuleren, dat is ons vak en daar zijn we goed in. We halen je uit je comfortzone met onze creatieve workshops. Dat is niet het enige: wij zorgen voor een vertrouwde omgeving, waarin we vooral samen veel plezier maken. Elke workshop geeft je nieuwe energie. Tegelijkertijd train je een aantal vaardigheden die in het huidige bedrijfsleven cruciaal zijn. Welke dat zijn, zie je aan de gekleurde stippen die bij de workshops en in het schema op de achterzijde van de folder staan:

• teambuilding
• presentatievaardigheden
• creatief denken
• ontspannen en energie

In de folder vind je een overzicht van onze workshops, die trouwens prima te combineren zijn tot een uitje voor het hele bedrijf. Wij stellen onze ruimte en professionele docenten tot je beschikking. In samenwerking met Podium en Filmtheater Gigant kunnen we de catering voor je verzorgen. Van lekkere hapjes en drankjes, tot ontbijtsessies, verantwoorde lunches en diners.

Back To Top